torstai 2. huhtikuuta 2009

Kuin mehiläiset kennoissaan

Salarymanin, kapitalismin kyydissä kipittävän pikku oravan toinen koti, on kapselihotelli. Sinne työnsankari voi sujahtaa nukkumaan ylipitkän työpäivän päätteeksi, sake-paukkuja pomon kanssa tuhottuaan ja viimeisen junan missattuaan. Tai tämän kliseen olemme antaneet kertoa itsellemme. (Ensimmäisestä linkistä kannattaa katsoa myös muita tapoja levätä...)

Meidän Tokion hostellimme on reppumatkailijoille suunnattu puisine kapseleineen, originaalien kapselihotellien ollessa muovisia. Mutta mehiläisten lailla, teemme pesän ainakin neljäksi yöksi kennoihin. Hostellissa on ladies floor, koko kerros varattuna vain naisille. Erään blogin mukaan japanilaiset mimmit pitäisivät näissä paikoissa pyjamabileitä! Parhaimmissa on hienot yhteiset tilat ja keittiö sekä furo, japanilainen kuuma kylpy. Osaan kapselihotelleista on naisilta pääsy kokonaan kielletty. Tämä vaatii juonimista, sillä haluaisimme luonnollisesti kokea, miltä tuntuu nukkua känninen, kuorsaava salaryman oikealla JA vasemmalla sekä yläpuolella/alapuolella.

Perjantai ei vaan tunnu koittavan, allekirjoittanutta häiritsee myös tällä viikolla erään opinnäytetyön kirjoitus.

1 kommentti:

  1. toista allekirjoittanutta häiritsee, että ensimmäinen on niin tehokas. toinen yrittää parhaansa mukaan torjua kuumetautia ja lupaa osallistua blogin täydentämiseen aktiivisemmin matkan aikana. kamerat on valmiina. käy.

    VastaaPoista